Referenties

Op deze pagina ziet u enkele reacties van tevreden klanten die wij hebben geholpen met hun tuin.

"Als ik nu naar buiten kijk. Dan ben ik een gelukkig mens. Onder de bezielende leiding van Paul de Gans, hebben we mijn tuin precies gemaakt zoals ik hem hebben wil!
Paul heeft fantastisch meegedacht om mijn doel te realiseren binnen mijn budget. Het werk ziet er perfect uit. Paul, je bent een vakman en ook nog eens een heel plezierig mens om mee samen te werken. Ik vind het bijna jammer dat de klus zo snel geklaard is!"

L. Tijssen (Zeewolde)


"Paul de Gans is iemand die heel veel liefde voor zijn vak heeft. Zijn meedenken en advies bij het renoveren van onze tuin hebben toegedragen tot een verbluffend resultaat. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen alleen maar zeggen dat Paul een goed vakman is en perfect werk aflevert. Mocht u foto's willen zien van het eindresultaat twijfel dan niet om deze op te vragen. Ik kan alleen maar zeggen: Paul de Gans uw vakman voor een zeer betaalbare prijs. Wij wensen Paul en familie een succes-vol(le) toekomst en danken hun voor de hele fijne samenwerking".

R. Baron

"Paul de Gans heeft voor ons onze voortuin aangelegd, en hoe! Na een kort gesprek over onze ideeën hebben wij Paul aan zijn lot overgelaten met de volle overtuiging dat onze voortuin zou worden zoals wij in gedachte hadden. En zonder enige twijfel kunnen wij ook zeggen dat onze voortuin precies is geworden zoals wij dat in onze gedachte hadden. Nu wij weten hoe Paul te werk gaat en meedenkt met onze wensen hebben wij hem ook gevraagd onze achtertuin te doen. Paul wij kijken er erg naar uit om door jou onze achtertuin te laten doen".

Bekijk project

T. v/d Bergh (Dronten)

"Hoi Paul,

Ik wil nog even mijn complimenten geven voor mijn voortuintje. De planten hebben de stormen overleefd en het gras is van prima kwaliteit.
"

M. Dijkstra

Naast de positieve reacties van enkele tevreden klanten kunnen wij vol trots melden dat wij ook de winnaar zijn van de wedstrijd op “De Groene Vakbeurs, Hardenberg 2012”.